Los Chunguitos i més de 98 artistes actuaran al Benicàssim Fusió Gastro Festival

1097

Actualitat Diària

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, la regidora de turisme, Elena Llobell i el coordinador del certamen, Sergio Briz han presentat aquest matí al pati de la cafeteria St Pauli, la cinquena edició del Benicàssim Fusió Gastro Festival que tindrà lloc des del divendres 3 al diumenge 5 de maig.

Marquès ha mostrat la seva satisfacció “amb aquest festival que acosta a milers de persones al nostre municipi, volem ampliar les opcions de captació de turisme i d’acostar visitants a la nostra ciutat- Ho fem amb una proposta cultural ambiciosa que, any rere any porta fins a Benicàssim els millors noms del panorama flamenc nacional. L’objectiu és que, els qui s’acostin a la nostra ciutat gaudeixin de passar unes jornades divertides entre música i gastronomia. És un festival de carrer on tothom se sent benvingut i on vam demostrar que Benicàssim és punt de trobada de tots els gèneres musicals i tots els àmbits culturals”.

El Benicàssim Flamenc Fusió Gastro Festival comptarà aquest any amb un total de 27 actuacions musicals amb una programació en la qual també hi haurà masterclass professionals i tallers i activitats per a tots els públics. Uns més especialitzats de música com el de palmes i guitarra amb Manuel Cantarote i Paco León, respectivament (que recquieren inscripció prèvia), però la resta serà per a tots els públics.
Els espais d’aquest any on es realitzaran les actuacions es trobaran en el Passeig Pérez Bayer, carrer La Pau, carrer Josep Barberà i Ceprià, Bayer, Estatut, Bisbe Serra i places Corts Valencianes, Estació, Constitució i Els Dolors; encara que hi haurà música i ambient en totes els principals carrers del municipi.

Les actuacions més destacades seràs, sens dubte, la de Rancapino Chico divendres que ve 3 de maig a les 20.00 hores en la plaça dels Dolors i la dels Chunguitos a les 19.30 hores del dissabte 4 de maig en la plaça Corts Valencianes.

Marquès ha assenyalat que “estem davant un dels esdeveniments que atreuen un gran públic no només del nostre entorn, sinó de tota la província i d’altres províncies pròximes. De fet, esperem que acudeixin més de set mil assistents, durant aquests tres dies a aquesta cinquena edició d’aquest Benicàssim Flamenc Fusió GastroFestival. Sobretot perquè la gent després d’una Setmana Santa amb molt mal temps, té ganes de sortir i gaudir d’aquest bon temps que ara ens acompanya i a més, amb un horari pensat per a tots i que comença amb el popular tardeo”.

Com a novetat, aquesta edició comptarà amb la primera edició del Primer Recital de Canti i Ball Flamenc de Benicàssim, que pretén sembrar el germen per a la seva continuïtat en els pròxims anys.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací