L’IVAJ i Xarxa Jove conviden als joves al temps solidari i al consum sostenible en Nadal

417

Actualitat Diària

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i la Xarxa Jove inicien aquest dijous a través de les xarxes socials una campanya que promou el temps solidari i el consum sostenible i de proximitat en aquestes festes.

#CelebremEnVerd, #ShopAprop i #TempsXConnectar són els lemes d’aquesta iniciativa que vol transmetre a la joventut una manera diferent de viure i gaudir aquest període festiu.

El director de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, ha destacat que “en aquestes festes en primer lloc hem de cuidar-nos, seguir les recomanacions, però també contribuir a la sostenibilitat, aprofitar el temps i fins i tot regalar-lo”.

En aquest sentit, Martí ha explicat que “realitzem múltiples accions que poden ser valuoses des d’un punt de vista social, solidari i sostenible”.

#CelebremEnVerd comunica la importància de mantenir uns hàbits sostenibles, reciclar, reutilitzar, amb accions senzilles com tirar les caixes de regals al contenidor adequat, desplaçar-se amb bici i no malgastar el menjar amb el missatge ‘Aquestes festes oblida’t del vermell i passa’t al verd!’.

La segona proposta és #ShopAprop és una aposta per les compres Km zero i de proximitat que convida a adquirir els regals a les botigues pròximes per a potenciar el comerç local i aprofitar els descomptes que es poden obtenir amb el Carnet Jove.

La tercera proposta és regalar moments durant aquestes festes. Els objectes materials passen a segon pla i el millor regal és el temps, per això és temps de connectar-se amb la família o de realitzar accions socials i solidàries de voluntariat, amb la idea de convertir les festes en ‘#TempsXConnectar’.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací