L’Institut Valencià de Cultura presenta la seua programació per als mesos d’abril, maig i juny

585

Actualitat Diària

L’Institut Valencià de Cultura ha presentat a Castelló la seua programació per als mesos d’abril, maig i juny de 2020, amb més de seixanta propostes diferents per als diferents espais que gestiona.

El Teatre Principal de Castelló programarà 13 espectacles de teatre, dansa i espectacles per a públic familiar, entre els quals destaquen la dansa de La Veronal amb ‘Voronia’, la producció de l’IVC ‘Godot’, l’espectacle guanyador com a millor espectacle infantil en els Premis de les Arts Escèniques ‘Yolo’, o ‘Mrs. Dalloway’ basada en la novel·la de Virginia Woolf i protagonitzada per Blanca Portillo.

Per a aquests espectacles hi ha un abonament general per a set espectacles que es pot adquirir del 9 fins al 26 de març, amb preus que van dels 30 als 85 euros i que donen dret a assistir a la resta d’activitats programades per l’IVC al Teatre Principal a un preu de 3 euros.

A l’Auditori de Castelló es realitzaran concerts simfònics de músics i formacions de primer nivell, dels quals destaquen l’Orquestra de la Comunitat Valenciana amb el Cor de la Generalitat, l’Orquestra de València, Trondheim Soloits que actuen per primera vegada a Espanya o el pianista Christian Zacharias.

Dels concerts simfònics es posa a la venda un abonament de primavera que es pot adquirir del 10 al 26 de març amb molts avantatges.

La resta de la programació de l’Auditori inclou els concerts de músiques del món de Clara Peña i Aurora; espectacles familiars com ‘Les quatre estacions… ja no són el que eren’, ‘Baby Esfèric’ o tallers com ‘Amb bombo i platerets’.

També hi haurà concerts del cicle ‘Territori Castelló’ amb Anacrusa i Propiedad Privada, ‘jazz’ amb Bebel Gilberto i Josemi Carmona amb Javier Colina, i la celebració del VII Festival Internacional de Música de Cambra.

Aquest trimestre, part de la programació del Festival Internacional de Música Contemporània Ensems, el més antic de tot l’Estat, es trasllada a Castelló amb concerts a la sala simfònica i la sala de cambra, amb noms com Zahir Ensemble, Adda Simfònica i Etern Retorn…Trío Feedback.

Al Museu de Belles Arts es presentaran sis exposicions ‘Històries, mirades, dones. Visions de la diferència’, ‘Canvia’t les sabates’, ‘El Puig de la Misericòrdia de Vinarós’ i ‘Imaginària. Fotografia a la primavera’, entre altres, a més de catorze activitats complementàries que inclouen música, poesia, propostes teatrals, contacontes i una celebració especial per a commemorar el Dia Internacional dels Museus, amb moltes activitats i la presència d’Hector Alterio en una d’aquestes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací