L’inici de les obres en el PAI Sant Gregori s’adjudicaran al desembre després de més de vint anys d’espera

600

Actualitat Diària

Les obres d’urbanització del PAI Golf Sant Gregori per fi semblen ser una realitat. Encara que caldrà esperar a desembre per a la seva adjudicació, aquest dimarts es farà publica la licitació en el Diari Oficial de la Comunitat Europea (DOUE). Els treballs tindran un cost de 116,40 milions d’euros, mentre que el valor estimat del contracte serà de 96 milions, amb un termini d’execució de 34 mesos.

D’aquesta manera està previst que al desembre es resolgui el concurs que permetrà urbanitzar aquest macroprojecte que se situarà al costat de la mar, al costat del Grau de Borriana. Serà a partir d’aquest dimarts i fins al 9 de novembre quan les empreses que vulguin assumir les obres presentin les seves ofertes davant l’ens europeu. A partir d’aquí s’estudiaran els projectes per a la seva posterior adjudicació.

Com ja va informar Actualitat Diària, la setmana passada el consistori de la capital de la Plana Baixa va aprovar un decret municipal per a la modificació del projecte del PAI. Una acció indispensable per a poder obrir el ventall de cara a oferir les obres després de més de vint anys.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací