L’Exquisit Mediterrani comptarà amb un espai propi a Mediterrània Gastrònoma

463

Actualitat Diària

El congrés comptarà amb un catàleg de continguts gastronòmics al més alt nivell en diferents espais amb programes simultanis. Així, als tradicionals s’afegeixen en aquesta edició nous programes com ‘Cuina Molt de Gust’, a càrrec de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, o el Fòrum de Turisme Gastronòmic, programat per Turisme Comunitat Valenciana en el marc de la Xarxa GastroTurística CV-L’Exquisit Mediterrani. Tots els espais transmetran la seva activitat en directe a través de streaming.

D’aquesta manera, la Xarxa GastroTurística de la Comunitat Valenciana, L’Exquisit Mediterrani comptarà per primera vegada amb un espai propi dins del Congrés, el ‘Fòrum de Turisme Gastronòmic’, amb ponències, presentacions de productes i destins gastronòmics, casos d’èxit, taules rodones i panells d’experiències per al coneixement del gastroturismo i el debat.

El fòrum, en el qual col·laboren i participen agents adherits a L’Exquisit Mediterrani, pretén donar a conèixer i compartir amb els professionals, empreses, tècnics i estudiants del sector estratègies innovadores, nous projectes gastronòmics, programes públics de formació, emprenedoria i competitivitat per a les empreses del turisme gastronòmic, així com acostar experiències professionals i empresarials d’èxit tant locals com nacionals.

Congrés Mediterrània Gastrònoma 2020

La fira Gastrònoma celebra la seva cinquena edició sota la seva nova denominació ‘Mediterrània Gastrònoma’, amb una edició especial en format de congrés ‘online’ i presencial amb aforament reduït, que vol ser també un homenatge al productor i a l’hostaler.

El congrés comptarà amb un catàleg de continguts gastronòmics en diferents espais amb programes simultanis. Així, als tradicionals s’afegeixen en aquesta edició nous programes com Cuina Molt de Gust, o el Fòrum de Turisme Gastronòmic, programat per Turisme.

L’escenari central inclou 18 màster class i ponències gastronòmiques a càrrec de 34 representants de la millor cuina, sala i sommelieria de la Comunitat Valenciana i de l’àmbit nacional.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací