L’Escola de Formació de Policia Local de Vila-real realiza 20 accions en 2018 que milloren les competències de 600 agents 

724

Formacions com Videovigilància, sorolls, defensa personal i específica per a dones, reconstrucció d’accidents o gossos detectors o mediació 

Actualitat Diària 

L’Escola de Formació de la Policia Local (Efopol) ha format en 2018 un total de 600 agents en una vintena d’accions formatives. El balanç de cursos i tallers de l’any passat reflecteix la consolidació de l’Efopol com a referent per a la millora de les competències i habilitats dels agents locals, no solament de Vila-real sinó també de la província i la Comunitat Valenciana.

Videovigilància, sorolls, defensa personal i específica per a dones, reconstrucció d’accidents o gossos detectors són algunes de les matèries que s’han abordat a la sala de formació de la Prefectura de Policia Local, encara que, sens dubte, les formacions de major projecció i abast internacional són aquelles referides a la mediació policial. Els cursos impartits per la Policia Local de Vila-real es dirigeixen fonamentalment a agents locals, si bé també han pogut millorar la seua formació membres de Policia Local d’altres municipis de la Comunitat, Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, Policia de la Generalitat, Protecció Civil i seguretat privada, amb algunes excepcions obertes també a professionals aliens a l’àmbit de la seguretat.

“La Policia Local de Vila-real és un cos municipal summament professional i inquiet, sempre adaptant-se als nous reptes socials i millorant el servei a la ciutadania a través d’una formació contínua. Una actitud que els ha convertit en un cos eficaç, pròxim i model a seguir per a altres policies locals”, valora la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací