Les platges de Nules acolliran aquest cap de setmana diverses activitats per a conèixer el valor de la mar

770

Tindrà lloc una trobada d’influenciadors perquè coneguen el patrimoni marítim de la localitat

Actualitat Diària

Aquest cap de setmana les Platges de Nules albergaran, entre d’altres, diferents actes amb els quals es vol donar a conéixer els valors patrimonials del conjunt marítim.

En aquest sentit, a partir del divendres 19 de juliol, i fins al 31 d’agost, tindrà lloc una exposició a l’aire lliure anomenada “Les casetes. Un mar de recuerdos” que està instal·lada a les avingudes de la Plana Baixa i de Mallorca, “aquesta exposició recorre 100 anys d’història del conjunt marítim, es podrà passejar per a aquestes avingudes i alhora conéixer el paisatge, l’arquitectura tradicional valenciana de les casetes i alguns fets memorables que van ocórrer en aquest entorn com l’acollida de personatges il·lustres com ara Rafael Alberti o María Teresa León”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

L’exposició es divideix en cinc blocs: territori i orígens; arquitectura tradicional i evolució; dimensió humana, costums i memòria; asil i refugi en la Guerra Civil; i assentament i causes de la regressió.

La mostra està organitzada a partir dels estudis realitzats per la Comissió Tècnica Platges de Nules de l’Ajuntament de Nules, l’Associació de Veïns Mare de Déu del Carme i l’Associació de Veïns Platges de Nules i ha comptat amb la col·laboració entre d’altres de l’Asociación Poseidón, de professionals de l’arquitectura, historiadors, biòlegs, enginyers de ports i camins, i de ciutadans que han aportat fotografies.

A més el diumenge 21 de juliol, de 10.00 a 13.00 hores, tindrà lloc la “Trobada de fotografia + #instameet” en la qual es reunirà en una visita guiada a professionals i aficionats de la fotografia i a reconeguts influenciadors.

En definitiva, amb aquestes accions el que es pretén es donar a conèixer i posar en valor el patrimoni marítim, i de manera especial els habitatges de primera línia de la platja.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací