Les platges de Castelló aconsegueixen 32 banderes blaves per aquest estiu

293

El Port Esportiu d’Orpesa del Mar també ha sigut distingit 

Actualitat Diària

La Comunitat Valenciana ha tornat a ser la que major nombre de distintius suma de tota Espanya. Enguany s’aconsegueixen 153 reconeixements, cinc menys que en 2022. D’elles, 32 corresponen a la província de Castelló, emportant-se les palmes municipis com Benicàssim (cinc), o Alcalà de Xivert-Alcossebre, Orpesa i Moncofa (quatre). L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac) ha donat a conéixer els distintius que onejaran aquest 2023 a les platges valencianes.

Quan fa referència als Ports Esportius que també han aconseguit la Bandera Blava, només un dels 18 que s’han concedit a la Comunitat correspon a Castelló. Es tracta del Port Esportiu d’Orpesa. A la província de València també ha recaigut una bandera Blava (Club Naútico Canet d’en Berenguer), i els altres 16 són per a ports alacantins.

Des que iniciara el programa de donar Banderes Blaves, en 1987, set municipis de la Comunitat Valenciana han aconseguit el distintiu blau sense interrupcions. A la província de Castelló només hi ha un cas, la de la Plana El Carregador, a Alcalà de Xivert-Alcossebre.

Pel que fa referència a la província de Castelló les 32 banderes es reparteixen entre els següents municipis i platges:

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací