Les obres de millora del CEIP Marqués de Benicarló ja es troben en marxa

709

L’adjudicació està dividida en reparar la façana sud-oest de l’edifici nou del col·legi, i l’altre per a la resta d’actuacions necessaries

Actualitat Diària

Aquesta setmana han començat les obres de millora del CEIP Marqués de Benicarló, la primera de les actuacions previstes dins de programa Edificant de la Generalitat Valenciana. L’adjudicació està dividida en dos lots diferents: un per a reparar la façana sud-oest de l’edifici nou del col·legi, i l’altre per a la resta d’actuacions.

En concret, les actuacions que ja han començat tenen com a objectiu eliminar les contínues filtracions que es produeixen tant a l’edifici d’ampliació general com al de cuines. També se segellaran i repararan les finestres de l’edifici més antic del centre, amb l’objectiu d’eliminar les filtracions que provoquen humitats a les parets interiors del centre.

A més, també s’actua sobre la façana de l’edifici central, que com a conseqüència de les continues filtracions s’ha anat deteriorant. Finalment, també es pavimentaran les zones de jocs, una part amb paviment de cautxú i l’altra amb una aplicació de paviment de sorra, per tal d’augmentar la seguretat.

El termini d’execució de les obres és de quatre mesos, i s’han adjudicat per un import de 127.038,63 euros (IVA inclòs).

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, responsable també de l’Àrea d’Educació, s’ha mostrat molt satisfeta per l’inici de les obres i ha destacat que «aquest és primer pas per a executar un projecte molt necessari per al centre». Miralles ha assegurat que «intentarem que les obres s’executen en el menor temps possible per tal d’interrompre el més mínim el desenvolupament normal de les classes».

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací