Les obres d’ampliació del cementeri municipal d’Almassora compleixen el seu primer mes d’execució

556

El camposant, que es va fixar en 175.000 euros finançats per la Diputació de Castelló, comptarà amb 272 nous nínxols

Actualitat Diària

Les obres d’ampliació del cementeri municipal d’Almassora compleixen el seu primer mes d’execució. La signatura adjudicatària, Construccions Rafael Zarzoso SL, té un termini màxim de quatre mesos per a finalitzar els treballs. Amb aquesta intervenció, el camposant comptarà amb 272 nínxols nous que permetrà augmentar la capacitat. Cal destacar que l’adjudicació es va tancar en 175.096,68 euros i que la totalitat de l’obra és finançada per la Diputació Provincial de Castelló.

Visita obra cementerio Almassora

D’aquesta manera, Santiago Agustí, diputat provincial de Gestió d’Inspecció i Recaptació, i regidor d’Hisenda a l’Ajuntament d’Almassora, ha visitat les obres acompanyat de Javier Martí, regidor de Seguretat, i dels arquitectes municipals amb la finalitat d’avaluar l’avanç de l’ampliació en aquest primer mes d’execució. Així, han pogut comprovar com la primera fase de la intervenció ja està finalitzada amb la creació de l’estructura dels nous nínxols.

Amb una mitjana de 160 defuncions a l’any, l’equip de govern del consistori va decidir que havia arribat el moment de realitzar una ampliació en el cementeri municipal. Així, la modificació reportarà 272 nínxols nous, 136 en cada cara, en quatre altures i situats en un edifici exempt amb la urbanització interna corresponent. El vial d’accés tindrà quatre metres i la remodelació ocuparà part del jardí de la zona nova del claustre.

A més, l’Ajuntament va escometre una renovació de tota la jardineria del camposant i la compra d’escales noves per a l’ús dins del recinte en les últimes dates. Finalment, l’empresa local Construactiv va realitzar una obra amb un trencadís amb la imatge de Santa Quitèria en una de les parets. L’actuació va formar part del Pla Reactivem Almassora en la millora dels edificis públics i va comptar amb un pressupost de 3.105 euros. A més, la signatura local Pamesa Cerámica va donar els taulells per a la creació d’aquesta figura.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací