Les més atípiques falles de la història marquen una ocupació hostalera del 66%

553

Actualitat Diària

Setembre marca el final de l’estiu però el flux del turista internacional fa que l’aterratge sigui més lleuger.

Tots els destins analitzats sofreixen un lleuger descens en l’ocupació hotelera aquesta setmana, però l’escalada del turisme internacional podria donar lloc a un mes de setembre acceptable.
València ha celebrat la seva setmana de Falles de manera excepcional en la primera setmana de setembre. Aquesta festivitat atreu cada any a centenars de milers de turistes a la ciutat del Túria i els hotels solen penjar el cartell de complet durant aquests dies, però la pandèmia ha impedit la celebració en el seu període habitual, març.

Tal com avançàvem fa uns dies, les previsions dels hotelers de València per a les primeres Falles al setembre de la història eren una miqueta incertes (es preveia un 51,5%). Finalment, segons el nostre informe d’ocupació, els hotels de la ciutat de València han aconseguit omplir un 65,8% de mitjana de les habitacions disponibles en el període de l’1 al 5 de setembre. El cap de setmana, coincideix amb el tancament de Falles més atípic de la història i l’ocupació només ha aconseguit el 77,5% als hotels enquestats.

El balanç de la setmana completa per a tots els hotels de la província de València ha estat molt similar, ja que han tancat la primera setmana del mes de setembre amb un 68,8% d’ocupació. Encara que s’han superat lleugerament les previsions (63%), és una dada molt inferior al de la setmana prèvia (l’última d’agost) en la qual s’havia registrat un 81,2%.

Durant el cap de setmana molts hotels continuen penjant el cartell de “complet” en les zones costaneres de València, la qual cosa ha suposat un resultat molt positiu amb el 81,7% de les habitacions ocupades entre el divendres i el dissabte.

Segons les dades recopilades en la nostra enquesta setmanal, València és la zona amb més incidència de mercat internacional amb un 34% de la quota total. Per darrere del mercat nacional (66%), els més destacats són els Països Baixos (6,9%), França (3,2%) i en quart lloc, el Regne Unit (2,7%).

26 establiments hotelers associats a HOSBEC a València es troben oberts en data d’avui, és a dir, el 96,3% dels hotels associats, i la previsió d’ocupació per a la setmana actual (del 6 al 12 de setembre) és del 69,7%.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací