Amazon té previst obrir un nou centre logístic a Onda en 2022, el primer en la Comunitat

605

Actualitat Diària

Amazon ha anunciat avui que obrirà un nou centre logístic a Onda l’any vinent. Serà el primer centre logístic de la companyia en la Comunittat Valenciana, on Amazon ja és present amb dues estacions logístiques: una a Paterna i una altra -inaugurada aquest estiu- a Alacant. La inversió de Amazon ajudarà a satisfer la demanda dels clients i farà costat al creixent nombre de petites empreses independents que embenin en Amazon i usen el servei d’emmagatzematge i lliurament de Amazon. Amazon ja compta amb més de 30 centres d’operacions en tota Espanya i aquest mes començaran a funcionar dos nous centres logístics en Illescas (Toledo) i Corvera (Múrcia).

“Deu anys després de la nostra arribada a Espanya continuem invertint, amb llocs de treball moderns, segurs i atractius que ocupen milers de persones amb talent que reben un bon salari i amplis beneficis”, diu Fred Pattje, Director de Amazon Customer Fulfillment a França, Itàlia i Espanya. “Amazon ocupa més de 12 000 persones a Espanya i tenim previst ocupar 15 000 treballadors fixos per a finals d’enguany. Estem orgullosos de la contribució que estem fent a Espanya i a les seves comunitats locals”.

“Que l’empresa líder del món en comerç electrònic triï Onda per a millorar el seu servei a Espanya no és casualitat. L’Ajuntament i Amazon hem treballat de la mà durant molts mesos perquè aquesta notícia, que comporta milers de llocs de treball, sigui per fi una realitat. A través del pla d’acció Onda Logistic treballem per facilitar les gestions, aplicar incentius fiscals i aportar avantatges competitius a totes les empreses que busquin invertir i créixer al Mediterrani, perquè si a les empreses els va bé, a Onda i als ondenses els anirà millor”, explica Carmina Ballester Feliu, Alcaldessa d’Onda.

Treballar en Amazon

Amazon ofereix un lloc de treball modern, segur i atractiu, amb salaris competitius i beneficis que inclouen assegurança mèdica privada, un pla de pensions i fons de formació. Això inclou el programa Career Choice, a través del qual l’empresa fa costat als empleats perquè accedeixin a la formació per a adults en el camp que triïn, finançant el 95% de la matrícula i les taxes associades fins a un import de 8.000 euros en quatre anys.

Arnaldo Quimeso, emprat en l’estació logística d’Alacant, explica: “La meva experiència en Amazon ha estat fantàstica. Vaig començar quan es va obrir l’estació logística de Múrcia i, quan van oferir llocs de treball en la nova estació d’Alacant, no m’ho vaig pensar dues vegades. M’agrada assumir nous reptes i Amazon és una empresa plena d’oportunitats per a créixer. És un treball molt dinàmic, estàs constantment aprenent tant a nivell professional com personal. Cada dia aprens una cosa nova”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací