‘El Motiu de José’ d’Eurocaja Rural, triada per Twitter com a cas d’éxit internacional

501

Actualitat Diària

‘El Motiu de Jose’, protagonitzada per l’humorista i actor José Mota, és la campanya desenvolupada per Eurocaja Rural per a donar visibilitat a la delicada situació de l’Espanya despoblada. Després d’haver aconseguit una audiència de més 8 milions d’usuaris i més de 27 milions d’impressions, i haver estat tendència nacional el dia del seu llançament, ha estat triada per la xarxa social Twitter com a cas d’èxit internacional, i així ho ha compartit en la seva web ‘Històries d’Èxit’, en la qual mostra les millors campanyes realitzades per anunciants de tot el món.

No es tracta d’una campanya comercial, en la qual s’ofereixin productes, serveis o descomptes. Es tracta, en realitat, d’una denúncia, una reflexió compartida per una entitat compromesa amb l’àmbit rural, la filosofia del qual està basada a oferir els mateixos serveis, a totes les persones, en qualsevol racó de la seva àrea d’actuació.

A través d’aquest espot de 3 minuts de durada, la cooperativa de crèdit busca sensibilitzar a la població d’un problema que cada vegada és més apressant, i contra el qual no ha deixat de lluitar des de la seva constitució. Amb aquesta acció persegueix, simplement, advertir del greu error que suposa donar l’esquena als pobles, als petits municipis, dels quals els joves, empreses i autònoms marxen per la falta d’oportunitats, quan la veritat és que, si n’hi hagués, mai s’anirien.

Eurocaja Rural, en multitud de comunicacions i entrevistes realitzades als seus responsables, ha manifestat que li “sobren els motius” per a apostar per l’àmbit rural, el sector primari, els petits pobles i les seves gents. Per aquest motiu, i en sentit contrari a la tendència del sector financer, l’entitat manté una xarxa de més de 410 oficines obertes, que no para de créixer, mitjançant la seva implantació, també, en petites localitats. De fet, en més de 50 representa l’únic servei financer accessible als seus veïns.

El propòsit d’aquesta campanya no ha passat inadvertit, i el seu gran índex d’audiència ha impressionat a Twitter, que l’ha volgut compartir en la seva pàgina web ‘Històries d’Èxit’, https://business.twitter.com/en/success-stories/eurocaja-rural.html En ella, la xarxa social recull les millors campanyes realitzades en la seva plataforma a nivell internacional, i les comparteix perquè serveixin d’inspiració a empreses i anunciants de tot el món, i com a exemple que els seus objectius, per difícils que siguin, es poden aconseguir.

Twitter recalca en el seu article, com a palanques del bon resultat de la campanya, la seva excel·lent planificació, l’elecció de les eines adequades que la plataforma posa a la disposició dels anunciants, i la realització d’un vídeo molt cuidat que es veu reforçat per la interpretació d’un actor conegut i volgut, plenament identificat amb el missatge.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací