Les galeries nacionals exposen en MARTE

279

La Fira d’Art Contemporani de Castelló celebra una dècada de vida

Actualitat Diària

Marte es podrà visitar del 8 a l’11 de juny a l’Auditori i Palacio de Congressos de Castelló i en l’actualitat és l’única fira de la Comunitat Valenciana, la qual cosa l’ha posicionada com una de les més interessants del panorama, també per estar enfocada a la iniciació en el col·leccionisme, una dada destacable perquè compleix una funció necessària per al sector.

Quant als noms propis de galeries i artistes: la madrilenya Herrero de Tejada serà present amb l’artista de Vila-real Gema Quiles, La Gran de Madrid exhibirà l’obra de la pacense María José Gallardo, el Centre d’Art Contemporani Piramidon de Barcelona mostrarà el treball de l’alemany Alsino Skowronnek, la madrilenya Est Art exposarà a l’artista de Madrid Adrián Goma, la de Salamanca Espacio Nuca, presenta a la zamorana, Alsira Monforte i el madrileny Espacio Corner portarà a la també madrilenya Ana d’Alvear, l’asturià Jorge Nava estarà representat per la galeria de Madrid Arma Gallery, d’on també són DDR i el seu artista José Antonio Vallejo. Espacio Líquido de Gijón, presentarà al barceloní Oliver Roura. La sala valenciana Shiras, mostrarà al valencià Sergio Rocafort. La Merceria de València exposarà a l’il·licità Roice 183. La Carbonería, d’Osca, representarà a l’artista de Castelló Altea Grau. Paisaje Doméstico de Madrid dedica el seu estand a la sevillana Laura Segura i la galeria gijonense Llamazares portarà a la bilbaïna Estefanía M. Sáez. Atelier Solar de Madrid mostrarà l’obra del mexicà Armando de la Garza i la madrilenya Modus Operandi serà present amb l’obra de l’artista Rafael Jiménez de Còrdova. Per a finalitzar, l’espai ja habitual de la fira Naranjas con Arte, estarà intervingut per les obres del burgalés Papartus. 

La fira tornarà a comptar amb les seccions, espais i premis que l’acompanyen durant aquests deu anys: Marte Ceràmic, de nou comissariat per Teresa Calbo, el Premi Castelló i el Premi Nacional, Marte Social amb taules redones on es tractaran temes com les residències artístiques i el registre de la propietat intel·lectual i Marte Orbital, on diferents institucions exposaran els seus projectes. A més, compta amb una sèrie d’esdeveniments paral·lels com l’exposició “La importància creixent del buit” que se celebra en El Convent de Vila-real. Aquesta edició també augmenta el nombre de premis adquisició, que any rere any va enriquint xicotetes col·leccions que revitalitzen el món de l’art.

L’assistència a la fira i les activitats paral·leles seran, com sempre, totalment gratuïtes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací