Les festes patronals d’Alcalà se suspenen a causa dels rebrots de la Covid-19

519

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha comunicat la suspensió de les festes patronals de la localitat, que havien de celebrar-se del 21 al 31 d’agost en Alcalà i del 9 al 13 de setembre en Alcossebre. La decisió es pren després de comprovar l’evolució de la pandèmia de Covid-19 i l’existència de rebrots en altres municipis i sempre amb l’objectiu de preservar al màxim la salut dels veïns i veïnes.

El consistori ja va suspendre tots els actes en els quals podia donar-se una gran afluència de persones, tant al juny com al juliol, i ara s’ha decidit suspendre les festes patronals amb tots els actes que poguessin contenir.

“Hem volgut esperar per a veure si la pandèmia podria estar controlada en les dates de les nostres festes però, en vista dels rebrots que s’estan produint en altres municipis i pensant en la seguretat dels nostres veïns i veïnes, hem decidit suspendre les festes patronals ja que la salut està per sobre de tot”, ha anunciat l’Alcalde Francisco Juan.

La mesura s’ha comunicat als portaveus de tots els grups municipals, festeres de l’any 2019 que mantenien el seu mandat enguany, Comissió Taurina i associacions locals que tradicionalment han col·laborat en l’organització de les festes.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací