Les Corts aproven la proposta del PSPV-PSOE per a ampliar les ajudes destinades als sectors ramaders

400

Actualitat Diària

La Comissió d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de les Corts Valencianes ha aprovat aquest dilluns la Proposició No de Llei presentada pel portaveu socialista David Calvo per a instar el Consell a habilitar una dotació pressupostària de fons d’ajuda a sectors ramaders especialment afectats per les conseqüències de la pandèmia, entre ells el del boví brau. Així ho recull la iniciativa presentada en el parlament valencià en la qual es detalla que aquestes noves ajudes estan pensades per a aquells ramaders que no van poder ser inclosos en els decrets anteriors.

En aquest sentit, Calvo ha explicat que “la proposta passa per impulsar un pla concret d’ajudes per a poder donar resposta a tots els empresaris i treballadors del sector” i remarcat que “això no va de cultura, sinó de voler ajudar a un sector que s’ha vist molt afectat per la crisi sanitària en veure reduïts els seus ingressos pràcticament a zero”.

Així, el portaveu socialista ha subratllat la importància d’apostar per aquesta mena d’iniciatives perquè “malgrat la situació sanitària i les restriccions els animals han de ser alimentats i continuar rebent les cures necessàries, amb el desemborsament econòmic que això suposa”. A més, Calvo ha recordat, que amb aquesta iniciativa “tractem de salvar milers de vides animals i evitar la seva agonia i fam per faltes de mitjans econòmics, que el seu trist final serà l’escorxador”.

Finalment, el diputat ha destacat que “des del PSPV-PSOE treballem per a complir el nostre objectiu que no és un altre que aconseguir una sortida justa d’aquesta crisi i no deixar a ningú enrere” al mateix temps que ha lamentat no haver comptat amb el suport de totes les forces polítiques representades i agraït el compromís de Compromis, Unides Podem i VOX amb aquesta qüestió.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací