Les cinc universitats públiques valencianes constitueixen una xarxa per la igualtat

278

Un conveni de col·laboració que té prevista una vigència de quatre anys

Actualitat Diària

Les cinc universitats públiques valencianes han signat el document de constitució de la Xarxa d’Universitats Públiques Valencianes per la Igualtat i les Diversitats en un acte que ha tingut lloc a l’històric edifici de La Nau de la Universitat de València. Aquest conveni de col·laboració, que té prevista una vigència de quatre anys, pretén formalitzar el treball conjunt en matèries d’igualtat i diversitat en el marc dels reptes establerts per la nova Llei orgànica 2/2023, de 22 de març, del sistema universitari (LOSU), l’Agenda 2030 i els ODS (especialment el 4, 5 i 10).  

L’acte ha comptat amb la presència de la vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, Aitana Mas, i de representants de les cinc universitats públiques valencianes: la rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre; la vicerectora d’Art, Ciència, Tecnologia i Societat de la Universitat Politècnica de València, M. Salomé Cuesta Valera; la rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro; la vicerectora de Responsabilitat Social, Polítiques Inclusives i Igualtat de la Universitat Jaume I Elsa González; i el vicerector d’Inclusió, Sostenibilitat i Esports de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, Raúl Reina.

La creació d’aquesta xarxa impulsa el paper de les universitats en l’aplicació de polítiques inclusives i d’igualtat, estableix directrius de consens i actuacions de manera coordinada, identifica temes d’interés i afavoreix l’intercanvi i la col·laboració.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací