L’equip Nissan e.dams mostra la seva competitivitat en la doble Carrera de València

583

Actualitat Diària

Els pilots de l’equip Nissan e.dams Oliver Rowland i Sebastien Buemi van mostrar la seva competitivitat en les carreres corresponents a les rondes 5 i 6 del Campionat del Món de Fórmula E de la ABB FIA celebrades aquest cap de setmana per primera vegada a Espanya, en el circuit Ricardo Tormo de València.

En la carrera corresponent a la ronda 5, celebrada el dissabte, Rowland va realitzar un emocionant pilotatge ple d’avançaments fins a acabar en segona posició en l’última volta, quan una decisió de control de carrera per a sostreure a tots els equips una quantitat significativa d’energia va acabar amb Rowland desqualificat.

Buemi va realitzar una gran volta de classificació en condicions de sec aconseguint la cinquena posició en la Super Pole. La carrera es va celebrar sota una intensa pluja, i quan estava en quarta posició en la primera volta, lluitant pel cap de la carrera, es va veure obligat a retirar-se després de ser colpejat per un altre competidor.

En la sisena ronda, la carrera de la qual es va celebrar el diumenge, els dos cotxes es van qualificar en la graella en el Top 10. Oliver Rowland va lluitar i va aconseguir progressar de la vuitena posició en graella a la quarta en la bandera a quadres per a anotar 12 punts. Sebastien Buemi també va batallar duro en aquesta carrera des de la novena posició en la sortida i va travessar la línia en l’onzena posició, just fora dels punts.

Per a Francesc Corberó, Director de Comunicació de Nissan Ibèria: “els nostres pilots Sebastien Buemi i Oliver Rawland han demostrat la seva velocitat en pista amb uns fantàstics temps en entrenaments, confirmant-los després en carrera amb una gran quarta posició de Oli en la ronda del diumenge. Ha estat un gran espectacle per a tots els aficionats i una gran oportunitat comptar per primera vegada a Espanya amb una carrera del Campionat del Món de Fórmula E de la ABB FIA”.

A Espanya, Nissan és l’única marca automobilística que inverteix en la infraestructura de recàrrega de vehicles elèctrics a mesura que el país avança cap a l’electrificació com a pilar de desenvolupament econòmic i social. Nissan adopta una perspectiva de 360 graus sobre l’electrificació, des de la concepció i el desenvolupament de vehicles, fins a l’expansió de la infraestructura de recàrrega i la segona vida útil de la bateria, amb tecnologies tan importants com Nissan Vehicle to Grid (V2G).

Nissan competeix en la Fórmula E per a portar l’emoció i la diversió pròpia dels vehicles de zero emissions a una audiència global. Com a part del seu objectiu d’aconseguir la neutralitat del carboni a través de les seves operacions i el cicle de vida dels seus productes per a 2050, Nissan té electrifiqués la nova oferta de vehicles de la marca per a principis de la dècada de 2030, en mercats clau. Nissan aporta la seva experiència en la transferència de coneixement i tecnologia entre el circuit i la carretera per a produir millors vehicles elèctrics per als clients.

“Va ser un cap de setmana ple d’esdeveniments!”, va dir Tommaso Volpe, Director Global de Motorsport de Nissan. “La primera carrera es va veure fortament afectada per la reducció d’energia aplicada per Control de Carrera en l’última volta que va veure com la meitat de la graella no va poder acabar la carrera. És molt frustrant quan això succeeix, però per descomptat acceptem la decisió dels controladors. No obstant això, ens preocupa que acabar les carreres d’aquesta manera afecti l’atractiu de l’esport per als aficionats”.

“La primera de les dues carreres estava certament plena d’acció i Oli estava corrent molt bé abans del final”, va dir Gregory Driot, co-director de l’equip de Nissan e.dams. “Va ser decebedor per a Oli no sumar punts en la cinquena ronda. També va ser una pena que Seb hagués de retirar-se quan estava en quarta posició després de ser colpejat per un altre pilot. Vam tenir un bon ritme en la segona carrera en sec i Oli va tenir una gran carrera, així que construirem sobre això per a la següent ronda a Mònaco.”

El campionat ara es dirigeix ara a Mònaco per a la setena ronda el pròxim 8 de maig.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací