L’entrega de les claus de la festa a Cristina Pesudo inaugura les festes de la Mare de Déu de Gràcia

1146
Actualitat Diària
El lliurament de la Clau de la Festa a la reina del 2018, Cristina Pesudo, i la tradicional Crida, aquesta vegada protagonitzada pel director teatral Joan Raga, han obert oficialment les festes que Vila-real celebra en honor a la seva patrona, la Mare de Déu de Gràcia. Com en les últimes edicions festives, la cita s’ha desenvolupat des de la balconada de la Fundació Caixa Rural, a la plaça de la Vila.
D’altra banda, l’acte més esperat de la jornada d’avui arrenca a les 17.00 hores, amb la sortida de la imatge de la patrona de la seva ermitorio del Termet per arribar, entorn d’una hora després, a la ciutat. Autoritats, entitats i veïns l’acompanyaran fins a l’església arciprestal, on romandrà fins al final dels festejos, el diumenge, 9 de setembre.
També cal destacar el partit que enfrontarà al Vila-real i al Girona en l’Estadi de la Ceràmica a les 22.00 hores i que comptarà amb actuacions musicals prèvies a la trobada.

A partir de la mitjanit les discomóviles coparan els carrers del recinte de la Vila en una festes que es preveuen multitudinàries.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací