L’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana 2021 visitarà prop de 40 municipis de Castelló

771

Actualitat Diària

La província de Castelló tornarà a convertir-se en el centre neuràlgic de la ecomovilidad en acollir del 16 al 18 d’abril la vuitena edició del Ressò Rallye de la Comunitat Valenciana.

Des del seu naixement, la competició ha mostrat un fort compromís amb la transversaldiad i la descentralització per a fer arribar el seu missatge de sostenibilitat a tota la província. Amb aquest objectiu en ment, en la vuitena edició es visitaran set de les vuit comarques de la província travessant, al llarg de gairebé 450 quilòmetres, un total de 38 municipis castellonencs diferents. Molts dels quals no havien format encara part del recorregut de la competició.

La localitat de Morella, situada al nord de la comunitat, tindrà un dels papers més destacats en acollir per primera vegada la sortida del ressò rallye. A tan sols deu quilòmetres, concretament a Cinctorres, l’organització establirà el seu centre d’operacions durant la primera jornada.

El parc tancat de la prova continuarà estant localitzat en la Plaça d’Espanya de la capital castellonenca, on també es realitzaran les sortides del dissabte i diumenge així com la cerimònia de lliurament de premis en la jornada de clausura. Una edició més, Oropesa mantindrà el protagonisme destacat d’anys anteriors en acollir un dels controls horaris de la prova durant l’etapa del dissabte.
El Ressò Rallye de la Comunitat Valenciana se celebrarà per primera vegada a l’abril en lloc d’el mes de novembre com es realitzava des de fa fa tres anys. Com a novetat en aquesta edició, la cita passarà a inaugurar les temporades dels certàmens nacional i internacional d’Energies Alterativas.

Quan falten a penes tres setmanes perquè de començament el Ressò Rallye de la Comunitat Valenciana, el comitè organitzador ja el té tot preparat perquè la prova arrenqui amb totes les mesures de seguretat necessàries que garanteixin el compliment de l’exhaustiu protocol sanitari disposat.

Kia Automoció Cano, l’Ajuntament de Castelló, la Diputació Provincial i Renomar encapçalen la llista de patrocinadors oficials del Ressò Rallye de la Comunitat Valenciana 2021, en la qual també figuren altres empreses i institucions com BP España, Acciona, El Corte Inglés, myRecarga, Circutor, el Patronat d’Esports de Castelló, l’Ajuntament d’Oropesa, la Generalitat Valenciana o l’Ajuntament de Morella.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací