L’Autoritat Portuària de Castelló implementa una nova Plataforma d’Administració Electrònica

623

Actualitat Diària

L’Autoritat Portuària de Castelló ha implementat la nova Plataforma d’Administració Electrònica GEISER que possibilita una tramitació completament electrònica tant amb els ciutadans i empreses, com amb altres Administracions, així com internament en l’Autoritat Portuària de Castelló.

En el marc d’aquesta Plataforma d’Administració Electrònica, l’Autoritat Portuària de Castelló ha publicat la seua nova seu electrònica (https://portcastello.sede.gob.es), convertint-se en la primera Autoritat Portuària que implementa procediments addicionals als ja tradicionals de correspondència general, queixes i suggeriments. Així, es poden realitzar també tràmits com l’atorgament d’autorització administrativa d’ocupació de domini públic portuari, de llicència/autorització de prestació de serveis portuaris i comercials, gestionar altes i baixes de vaixells o bonificacions, entre altres.

La seu permet presentar sol·licituds d’inici dels procediments, així com fer seguiment a l’estat de l’expedient i rebre notificacions electròniques i comunicacions de l’Autoritat Portuària de Castelló. La plataforma assegura la supressió del moviment de paper mitjançant la digitalització de la documentació presentada pel ciutadà en les oficicinas.

L’Autoritat Portuària de Castelló ha desenvolupat aquesta plataforma amb el suport dels serveis de la consultora experta en l’àmbit portuari, PRODEVELOP.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací