L’Auditori de Castelló presenta Astrid Jones & The Blue Flaps

607

Actualitat Diària

L’Auditori de Castelló, de la mà de l’Institut Valencià de Cultura, presenta el grup de ‘jazz’ Astrid Jones & The Blue Flaps. El concert serà el dissabte 22 de febrer, a les 20.00 hores, a la sala de cambra Manuel Babiloni.

El grup Astrid Jones & The Blue Flaps va nàixer a Madrid l’any 2012 amb la intenció de desenvolupar un nou projecte basat en les inquietuds musicals del seus components, els quals provenen d’una important trajectòria en bandes com Forward Ever Band o Gospel Factory, entre altres. El grup està format per Astrid Jones, veu principal, Carlos Bratt, guitarra, Carlos Soria, baix, Arnaldo Lescay, bateria, Ernesto Millán, saxo, i Carolina Garcia i Antonio Tomàs, cors.

Els seus temes són reflex de les seues influències musicals, traduïdes en una combinació de ‘soul’, ‘reggae’, ‘funk’ i ‘jazz’, que donen lloc a un ambient molt personal, en què ens mostren la seua pròpia concepció de ‘groove’ i elegància.

La música negra d’arrel africana i afroamericana guanya cada vegada més públic i també hi ha més gent que es dedica a desenvolupar aquests estils musicals. Per això ha deixat de ser una música de minories i s’ha convertit en un reclam per al gran públic. En la música d’Astrid Jones & The Blue Flaps trobem tota aquesta gran varietat d’estils des de l’elegància, amb lletres reflexives sobre el que som, el món en què vivim, la vida, l’amor o el desig, que ofereix una mescla també per l’origen divers dels músics de la formació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací