L’Arenal Sound traurà a la venda les seues entrades per dia aquest dijous

723

Actualitat Diària

L’Arenal Sound traurà a la venda les seues entrades per dia aquest dijous, a les 12.00. El festival de Borriana ja va penjar el cartell de sould out en els seus abonaments generals i VIPs, per la qual cosa aquestes entrades són una oportunitat única per a anar a veure als artistes confirmats. Els abonaments diaris es podran aconseguir des de 50 euros més despeses. Amb ells es pot accedir durant una de les quatre jornades principals de l’esdeveniment.

El cartell per dies ja està disponible en el lloc web del festival. El dijous 30 de juliol pujaran a l’escenari Dimitri Hortes & Like Mike, Leiva, Nathy Peluso, Miss Cafeïna o Arnau Griso. El dia 31 Daddy Yankee, Amaral, Bryant Myers o Carlos Sadness. L’1 d’agost Duki, DVBBS, Rels B, Maikel Delacalle o Juancho Marqués. L’últim dia, el 2, Black Eyed Peas, Timmy Trumpet, Zara Larsson, Bad Gyal o Fernandocosta. El festival preveu anunciar més noms per a cada jornada, però aquests són els més destacats de moment.

L’organització avisa que amb aquestes entrades no es pot entrar a les zones de descans de l’esdeveniment, per a això cal portar un tíquet d’abonament general o d’abonament VIP. A més, aquestes entrades són nominatives, per la qual cosa la persona que vinga reflectida en elles no podrà ser una altra persona diferent a l’assistent. En la seua pàgina web està l’opció del canvi de nom.

El dijous, a les 12.00, és recomanable parar atenció al lloc web perquè les entrades s’esgoten ràpidament.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací