La X edició de Marató BP Castelló comptarà enguany amb l’elit de l’atletisme internacional

744

Vint corredors i corredores professionals internacionals buscaran batre les seues marques aquest cap de setmana en el desé aniversari del 42K castellonenc

Actualitat Diària

Fins a 20 corredors i corredores professionals participaran diumenge que ve 16 de febrer per a tractar de superar la marca de 2.08:16 que va deixar l’any passat Andualem Belay  Shiferaw. En aquesta ocasió, Etiòpia és el país d’origen majoritari dels atletes, seguit de Kenya.  Marató BP Castelló té un dels circuits més ràpids d’Espanya, erigint-se com l’escenari propici perquè els participants, nacionals i internacionals, busquen batre els seus propis rècords.

En la categoria masculina, la prova compta amb un competitiu planter internacional. Entre els atletes es poden trobar grans MMP que deixen entreveure el gran potencial que hi ha en aquesta desena edició.  Lemi Dumecha, guanyador de la marató de Màlaga de 2018, part com el favorit per a aquesta desena edició. No obstant això, qualsevol dels dotze atletes masculins podria fer-se amb el trofeu.

En la categoria femenina, la competició també promet estar disputada. La campiona de la passada edició, Lemelem Berha, tornarà a córrer a la ciutat per a aconseguir el rècord de la prova. L’any passat es va quedar a tan sols vint segons d’aconseguir-ho i en aquesta edició ho tornarà a intentar. La resta de corredores també prometen barallar per la victòria. Entre elles destaca Naom Jebet, que malgrat ser una atleta debutant, corre la mitjana marató en un espectacular temps d’1.08.

La consecució de l’Etiqueta Bronze de la World Athletics s’ha convertit en un reclam per a un nombre cada vegada major d’atletes d’elit del més alt nivell. Aquest reconeixement, al costat del disseny d’un recorregut ràpid i còmode, fa de Marató BP Castelló una prova idònia per a l’obtenció de rècords i la millora de plusmarques.

El dissabte 15 de febrer a les 11.30 durant la Expo-Marató es presentaran oficialment als atletes d’elit d’aquesta edició de l’any 2020. I el diumenge 16 de febrer, més de 4.000 corredors i corredores d’àmbit nacional i internacional correran pels carrers de Castelló en el desé aniversari de la gran cita del running castellonenc

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací