L’àrea de Reciclatge i Gestió de Residus incorpora 40 contenidors de recollida organica en Castelló

705

Garcia: «Volem que les noves generacions es convertisquen en un altaveu sobre la importància de la separació de residus i que consciencien a les seues famílies»

Actualitat Diària

El regidor de Reciclatge i Gestió de Residus, Ignasi Garcia, ha anunciat l’activació del servei de recollida selectiva d’orgànica, un projecte en el qual departament que dirigeix l’edil ha avançat amb la instal·lació dels 40 primers contenidors a la ciutat. I és que “hem aconseguit que aquests contenidors estiguen ja operatius per a impulsar la conscienciació de la població i fomentar la correcta utilització dels contenidors marrons davant de la implantació massiva del sistema, que portarà a Castelló 1.100 nous depòsits per al pròxim any”, ha assegurat Garcia.

El titular de Reciclatge i Gestió de Residus ha acompanyat el director de producció d’FCC Medi Ambient, Vicente Colás, i l’inginyer municipal en la supervisió dels treballs de muntatge dels primers contenidors marrons que arriben a la ciutat i que formen part de la campanya ‘L’orgànica és un marró de tots’, per a la promoció del servei entre les comunitats educatives. Aquests depòsits estan situats en els voltants dels col·legis i tenen com a objectiu facilitar la separació de fem orgànic que introdueixen els tallers que l’alumnat realitza en els centres escolars. A més, poden ser utilitzats “des de hui mateix per qualsevol ciutadà o ciutadana que vulga contribuir al reciclatge dels residus orgànics”.

111119 recollida orgànica (2)

D’aquesta manera, els 40 CEIP de la capital rebran lots de materials formats per poals, per al menjador i les aules, i borses especials per al reciclatge d’orgànica, de manera que xicotetes i xicotets entenguen la importància de la separació de residus. El consistori aspira a aconseguir que “les noves generacions es convertisquen en un altaveu sobre la importància de la separació de residus i que consciencien a les seues famílies”, ha apuntat Garcia.

Cal recordar que el consistori va posar en marxa dilluns passat la campanya ‘L’orgànica és un va marrar de tots’, gràcies a la qual 7.870 en tota la ciutat podran aprendre la importància del reciclatge i com separar les restes orgàniques. Els tallers que formen aquesta iniciativa s’imparteixen entre l’alumnat de 6 i 12 anys i estan adaptats al nivell de maduresa dels xiquets i xiquetes que hi participen.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací