L’Alcora ratifica el suport al parany i incrementa un 50% el seu conveni amb Apaval

765

Falomir destaca que el govern local “compleix amb els seus compomisos amb les associacions” i abonarà també el que queda pendent de 2018

Actualitat Diària

“El parany és una tradició molt arrelada a l’Alcora, que s’ha transmès de pares a fills. A més d’una afició, al nostre poble ha forjat una manera de viure, un hàbit social compartit amb familiars, amics i veïns. En definitiva, el parany forma part de la nostra identitat”.

En vespres de la celebració de la Fira del Mussol, l’alcalde de l’Alcora ha volgut reiterar el suport del seu govern al parany.

Falomir ha recordat que enguany l’Ajuntament ha incrementat en un 50% el conveni de col·laboració amb Apaval, passant de 1.000 a 1.500 €, per a continuar potenciant l’Escola de Reclam de l’Alcora i fomentar les activitats relacionades amb la cultura i tradicions del parany. Aquest conveni es va signar amb el president de l’associació, Miguel Ángel Bayarri, el mes de juliol passat.

A més, el primer edil ha manifestat que “aportarem la quantia pendent de 2018, que no es va poder abonar a Apaval per problemes burocràtics”. D’aquesta manera, ha incidit en què “complim els nostres compromisos”.

Falomir ha recordat que recentment s’ha celebrat el 25 aniversari del Concurs de Reclam de Bocam, una de les iniciatives tradicionals “més consolidades” de l’Alcora. L’alcalde ha lloat la “gran tasca” de l’associació local Amics del Parany, presidida per José Antonio Martín, impulsora de l’esdeveniment.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací