L’Alcora ultima el projecte d’adequació i millora del frontó municipal amb una inversió de 15.000 euros

1095

Aquestes actuacions s’engloben dins del pla de l’Ajuntament per millorar les instal·lacions esportives de la localitat

Actualitat Diària

L’Ajuntament de l’Alcora està ultimant el projecte d’adequació i millora del frontó municipal, situat a la Ciutat Esportiva de la localitat. Una actuació que, tal com explica el regidor d’Esports, Manu Rubio, s’executarà enguany amb una inversió de 15.000 € procedent del superàvit.

Quant als treballs que es realitzaran, d’una banda, es millorarà la paret del frontis, que es troba deteriorada amb escantells en el seu revestiment, mitjançant un picat del revestiment actual, amb un posterior esquerdejat de morter d’alta resistència i pintat d’aquest.

Sobre el lateral i la part superior de la paret del frontis, existeix una protecció per a evitar que les pilotes isquen de la pista, construïda en malla de simple torsió, que està totalment deteriorada per l’òxid. Així, a través d’aquest projecte de millora, es realitzarà la retirada de la malla, substituint-la per una nova.

Pel que respecta al mobiliari, s’instal·larà un marcador electrònic multisport outdoor, amb cronòmetre de joc , hora actual i puntuació del partit.

A més, es col·locaran 4 matalassets en la zona de clos amb les graderies, per a evitar lesions dels jugadors amb la tanca.

Aquestes actuacions s’engloben dins del pla de l’Ajuntament per millorar les instal·lacions esportives de la localitat. “La finalitat és oferir als usuaris les millors condicions de joc i fomentar la pràctica esportiva”, ha manifestat Rubio.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací