L’Alcora finalitza el projecte d’accessibilitat en la zona del centre de salut amb una inversió de 15.000 euros

690

L’actuació, en els carrers Excel·lentíssima Diputació, Barranco Viver i Doctor Federico Michavila Paús, ha consistit en deu rebaixes de voreres en passos de vianants

Actualitat Diària

L’Alcora ha executat un nou projecte per facilitar la mobilitat per als vianants i millorar l’accessibilitat en el municipi.

Amb una inversió de 15.000 euros, l’actuació ha consistit en l’execució de 10 rebaixes de voreres i adequació a la normativa vigent en passos de vianants situats als voltants del centre de salut, concretament als carrers Excel·lentíssima Diputació, Barranco Viver i Doctor Federico Michavila Paús.

“Amb aquest tipus d’actuacions es propicia l’eliminació de barreres arquitectòniques, una prioritat de l’Ajuntament, a fi d’aconseguir un poble més amable i segur” han destacat l’alcalde, Samuel Falomir, i el regidor d’Urbanisme, Julián Tena, en la seua visita per a veure el resultat de les obres.

Cal recordar el consistori ha adequat en els últims anys més de 50 passos de vianants en anteriors projectes, executats en diferents zones del municipi: carrer Carretera de Ribesalbes, en els passos situats entre els carrers País Valencià i Constitució i entre els carrers Constitució i Carretera de Ribesalbes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací