L’Alcora activa un nou servei per a la conservació, manteniment i reparació de carrers i camins

763

Amb aquesta iniciativa es garantirà la reparació de les deficiències i incidències que es detecten en el menor temps possible

Actualitat Diària

L’Ajuntament de l’Alcora ha posat en marxa un nou servei de manteniment de les vies públiques i camins de la localitat. Aquesta setmana ha entrat en vigor el corresponent contracte, que té una durada de 4 anys.

“Amb aquesta iniciativa es garantirà un ràpid manteniment dels carrers i camins i la reparació en el menor temps possible de les deficiències i incidències que es detecten”, han manifestat els regidors responsables d’Obres i Camins, Robert Tena i Ana Huguet, respectivament.

Concretament, els treballs consistiran en la conservació, manteniment i reparació de ferms, camins, serveis existents i altres serveis similars de la via pública com poden ser reparació de sots, fermes de voreres i de calçades deteriorades, arquetes, reparació de tapes, embornals, irregularitats en la superfície dels vials i una sèrie molt variada de treballs similars, augmentant la qualitat de les vies i serveis públics.

“Són xicotetes obres però que reporten grans beneficis als veïns i veïnes. El que pretenem és donar una resposta ràpida a la ciutadania i oferir un servei de qualitat”, han destacat.

Amb la finalitat de garantir una major efectivitat del servei, Tena i Huguet atendran el públic a l’Ajuntament els dilluns i dimecres, d’11 a 13 hores. A més, els ciutadans podran comunicar les incidències i deficiències a través del correu electrònic alcora@alcora.org.

El pressupost anual previst per a dur a terme aquesta iniciativa ascendeix a 250.000 euros.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací