L’Alcora organitza una jornada de portes per a conmemorar el 40 aniversari de la Constitució

940

Actualitat Diària

L’Ajuntament de l’Alcora ha organitzat un acte per commemorar el 40 aniversari de la Constitució espanyola, que tindrà lloc el pròxim dijous 6 de desembre, a les 11 hores.

Començarà al saló d’actes consistorial amb la projecció d’un vídeo en el qual participen representants de les associacions locals llegint diferents articles d’aquesta llei suprema. A continuació, l’alcalde, Samuel Falomir, procedirà a la lectura d’un manifest institucional commemoratiu de l’efemèride.

constiA més, els assistents podran visitar les diferents estades de l’Ajuntament en la jornada de portes obertes que es desenvoluparà fins a les 13 hores.

“Amb aquest acte volem celebrar aquest destacat aniversari i posar en valor la importància de la nostra Constitució” que “va asseure les bases d’un nou ordre polític i social, arreplegant principis fonamentals i irrenunciables com són la igualtat, la no discriminació, la tolerància i la solidaritat” i “és garant de la sobirania nacional, que resideix en tot el poble espanyol” ha manifestat el primer edil al temps en què ha incidit que “encara que hi ha coses que actualitzar i millorar, sens dubte, la nostra Carta Magna

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací