L’alcalde de Vila-real lamenta la defunció d’usuaris de la residència de persones majors Verge de Gràcia pel COVID-19

935

Actualitat Diària

L’alcalde de Vila-real,José Benlloch, lamenta la defunció d’usuaris de la residència de persones majors Verge de Gràcia a causa de la pandèmia de COVID-19i comunica que:

  • En tot moment, he estat en permanent contacte i col·laboració tant amb els responsables mèdics de l’Hospital Universitari de la Plana com amb la direcció del centre ajudant en tot el que, dins de la nostra capacitat, ha sigut possible.
  • Des de l’Ajuntament de Vila-real s’han realitzat gestions tant amb l’Exèrcit, al qual agraïm les labors de desinfecció que la Unitat Militar d’Emergències (UME) ha efectuat de manera constant, com a gestions davant altres administracions per a la sol·licitud de material de protecció. Així mateix, s’ha aportat material per a la cura i atenció dels residentsi els Serveis Públics de Vila-real mantenen un contacte permanent amb el centre per a qualsevol necessitat que precisen.
  • Com a alcalde, vull recordar quel’Ajuntament en cap moment està autoritzat a facilitar dades sanitàries, segons la legislació, i que jo mateix sóc coneixedor d’aquesta informació només quan se’m facilita per part de les famílies, del propi centre o quan la Conselleria de Sanitat les fa públiques.
  • Atés que en aquest moment la Conselleria de Sanitat ha comunicat públicament l’existència d’un punt d’especial dificultat a nivell sanitari en la residència Verge de Gràcia de Vila-real,amb diversos usuaris i personal contagiats per la COVID-19, com a alcalde vull llançar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania reiterant que s’està fent tot allò que és a les nostres mans per a superar aquesta situació. Em consta, així mateix, que també des de les autoritats sanitàries, concretament des de l’Hospital de la Plana, s’estan realitzant tots els esforços possibles per a això.
  • Des del consistori confiem que els efectes d’aquestes dificultats siguen els mínims possibles i reiterem la predisposició de l’Ajuntament a col·laborar com s’ha fet en les últimes setmanes posant a la disposició de les autoritats sanitàries recursos com el Centre de Tecnificació Esportiva per a la seua conversió en hospital de campanya.
  • Finalment, vull agrair i reconéixer l’esforç de tots els professionals dels sectors sanitari, sociosanitari i d’altres àmbits que estan treballant cada dia sense descans per a lluitar contra aquesta pandèmia. I a la ciutadania, agrair el seu exercici de responsabilitat per a, junts, complint amb les mesures de confinament i prevenció, tirar avant i véncer la COVID-19.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací