Nules presenta a Fitur un vídeo de turisme saludable i esport i una novedosa app

938

L’alcalde, David García, ha signat en la feria acords d’inici d’agermanament amb dues poblacions de Mèxic

Actualitat Diària

Nules ha presentat hui a la Fira Internacional de Turisme (Fitur) el vídeo promocional anomenat ‘Nules donde Turismo, Salud y Deporte se dan la mano’ amb el qual es vol donar a conèixer les diverses ofertes que presenta aquest municipi de la comarca de la Plana Baixa per a gaudir d’un turisme saludable i de l’esport, en el que s’inclou la Ruta Biosaludable que discorre pel nucli urbà amb la qual es pot visitar el patrimoni històric local i compta amb música del guitarrista internacional Pedro Navarro.

A més, també s’ha presentat l’aplicació Nules Info, primera del món desenvolupada per a prestar atenció als turistes mitjançant un sistema propi i personalitzat de videoconferència.

“Hem presentat a Fitur aquests dos nous projectes amb els quals volem per un costat consolidar el turisme saludable i per l’altre donar un pas endavant en la projecció turística nacional i internacional mitjançant les noves tecnologies”, comenta la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón.

L’aplicació Nules Info estarà disponible, tant per a Android com per a IOS, a partir del mes de març i abril, respectivament.

Cal recordar que Nules ja va ser el primer municipi de la Comunitat Valenciana a atendre turistes i visitants per videoconferència gràcies a l’Oficina Virtual Turística que es va presentar en la passada edició de Fitur. Així Nules compta des de l’any passat amb un innovador Contact Center WebRTC, plataforma turística via web ubicada en www.oficinadeturismo.online, mitjançant la qual s’ha pogut prestar atenció als seus visitants de manera presencial, telefònica o per videoconferència, podent a més compartir amb el turista vídeos, plànols i més informació d’interés en directe amb un agent de turisme.

Acords d’inici d’agermanament amb dues poblacions de Mèxic

L’Ajuntament de Nules ha aprofitat la seua estada a Fitur per a signar acords d’inici de relacions per a l’agermanament entre Nules i dues localitats de l’Estat de Veracruz de Mèxic, Tempoal de Sánchez i Villa de Cosoleacaque. En la signatura han estat juntament amb l’alcalde de Nules, David García, els alcaldes presidents d’aquests dues poblacions, Abel Hermenegildo Díaz Ponce i Cirilo Vázquez Parissi, a més de la secretària de Turisme i Cultura de l’Estat de Veracruz, Xochitl Arsebú Lago.

Nules, Fitur, agermanament amb pobles de Mèxic

“Aquest acords suposen l’inici de col·laboracions amb aquestes localitats en els àmbits comercial, cultural, educatiu, turístic o de seguretat pública, de manera que en les pròximes setmanes es constituiran les comissions de treball mixtes per a coordinar les primeres accions de cooperació”, comenta l’alcalde David García.

Per altra banda, l’alcalde de Nules també s’ha reunit amb la Ministra de Turisme d’Equador, Rosi Prado de Holguin, per a veure possibles vies de col·laboració i cooperació entre Nules i localitats d’Equador. Entre els diferents assumptes tractats s’ha explicat als representants tant de Mèxic com de l’Equador la problemàtica per la qual travessa la citricultura de la zona i la necessitat d’obrir mercats nous al nostre producte.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací