L’Ajuntament de Moncofa impulsa hàbits responsables de consum amb la campanya ‘Moncofa sense plàstic’

731

El consistori de la Plana Baixa distribueix entre els treballadors i veïns 300 botelles de vidre dirigides a millorar els hàbits de consum

Actualitat Diària

Moncofa s’ha proposat impulsar hàbits responsables de consum entre els veïns i reduir els plàstics a través de la iniciativa ‘Moncofa sense plàstic’. Així, el consistori distribuirà en les pròximes setmanes un total de 300 botelles de vidre per a incidir entre els seus treballadors i veïns del municipi en la necessitat de reduir el consum de plàstics a través de canviar els hàbits de consum. Acord aprovat per el ple de la corporació a proposta del grup Podem.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha explicat que “som conscients de la importància que té el fet de reduir la quantitat de plàstics en els nostres hàbits quotidians, este és un pas més per a aconseguir-ho i per a cridar l’atenció sobre este tema que sempre ens preocupa. Amb xicotets canvis en el nostre dia a dia podem reduir moltíssim la quantitat de residus”.

Els envasos han sigut dissenyats en diferents colors i amb el lema imprés en una funda de tela per a cridar encara més l’atenció sobre el missatge.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací