L’Ajuntament de la Vall celebrarà dimarts que ve el Ple sobre l’estat de la ciutat

953

Aquesta localitat de la Plana Baixa continua realitzant activitats per a conmenorar Dia de la Pau i contra la Violència

Actualitat Diària

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó celebrarà el dimarts 4 de febrer, a les 18.00 hores, el Ple sobre l’estat de la ciutat en l’Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja. Aquest ple, que es va implantar per primera vegada fa quatre anys, cerca transmetre a la ciutadania quina és la situació actual de la ciutat i quins objectius es tenen a curt i llarg termini.

“Es tracta de fer un exercici de transparència cap a la ciutadania i també cap als partits de l’oposició per a poder reflexionar conjuntament sobre quina ciutat volem”, explica l’alcaldessa de la localitat, Tania Baños. Respecte a l’oposició, l’alcaldessa assenyala que també són representants municipals votats per part de la ciutadania i que han de participar en aquest projecte “amb propostes sempre en positiu per a millorar la Vall”.

Més activitats per a commemorar el dia de la Pau

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó continua realitzant activitats per a commemorar el Dia de la Pau i contra la Violència. En aquest cas, l’alumnat de 3r de primària dels col·legis de la localitat han participat en l’actuació de marionetes ‘Xiquetes i xiquets de color’, mentre que l’alumnat de 3r d’ESO dels tres instituts ha gaudit d’un joc amb el format ‘Pasapalabra’, totes dues activitats impartides per Marta Pereira. En total, han participat més de 650 alumnes en aquests tallers de multiculturalitat.

“Es tracta d’activitats de sensibilització que busquen reflectir la pluralitat i la diversitat de qualsevol tipus”, explica la regidora de Serveis Socials, Marian Artero, qui assenyala que, mitjançant aquestes iniciatives, els alumnes “naturalitzen la diversitat i la integració de totes les persones, vengen d’on vinguen i tinguen els costums que tinguen”.

A més d’aquests tallers de multiculturalitat, també s’han realitzat altres activitats com l’obra de teatre ‘Mauthausen: la veu del meu avi’, la 5a Trobada Escolar en la plaça Mahatma Gandhi o l’exposició ‘ Els murs de la  vergonya: destruïm barreres, construïm pau’ al Palau de Vivel, la qual es pot visitar fins al 9 de febrer.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací