L’Ajuntament de Castelló renova el Consell Rector de Turisme

917

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Castelló ha acollit hui una sessió extraordinària del Consell Rector del Patronat Municipal de Turisme, en la qual s’ha aprovat la nova composició del mateix i la periodicitat de les sessions ordinàries.

Així, la presidència nata de l’organisme és de l’alcaldessa, Amparo Marco, i la presidenta del mateix és la regidora de Turisme, Pilar Escuder. La vicepresidència queda en mans de l’edil Fernando Navarro. Completen l’organigrama huit vocals: Vicente Querol i Fabrizzio Muzzati, pel grup municipal socialista; Juan Bautista Gallén pel PP; Esteban Ventura per Ciutadans: Juan Manuel Segarra en la quota de Compromís; Salomé Agudo per Podem-EUPV; i Yolanda Tena en representació de Vox. A més, Miguel Ángel Moliner serà el representant en matèria de turisme de la Generalitat.

Quant a la periodicitat, s’ha acordat que el Consell Rector del Patronat Municipal de Turisme celebre les sessions ordinàries cada mes, preferentment el primer dimecres de cada mes a les 9.00 hores, sense perjudici de les sessions extraordinàries i les urgents que puguen convocar-se.

La presidenta del Patronat, Pilar Escuder, ha explicat que un dels reptes d’aquest consell rector és la revisió del Pla Estratègic de Turisme, incidint en noves línies de treball com el turisme cultural, gastronòmic i esportiu.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací