La piscina Emilio Fabregat del Grau de Castelló començarà l’activitat a les 6.30 de dilluns a divendres

895

Actualitat Diària

La piscina municipal Emilio Fabregat del Grau obrirà des del dimarts 1 d’octubre a les 6.30 hores del matí de dilluns a divendres. Amb aquesta mesura, l’Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal d’Esports, dóna resposta a una petició veïnal i dels usuaris i usuàries de la piscina municipal per la qual podran disposar de la instal·lació 45 minuts abans de l’horari fixat fins hui.

Segons ha explicat l’edil d’Esports, Omar Braina, la decisió d’obrir la piscina municipal del Grau a les 6.30 hores del matí de dilluns a divendres, en lloc de les 7.15 hores com es feia fins ara, es realitza per a donar servei a la ciutadania del Grau que, per horari laboral, no podia utilitzar-la. A més, amb el nou horari es permet descongestionar els espais de natació federada.

Així, a partir del dimarts 1 d’octubre, la piscina municipal Emilio Fabregat facilitarà l’ús de tres carrers per a natació lliure des de les 6.30 hores del matí, mentre altres tres seran utilitzades per als clubs de natació federada.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací