L’Ajuntament d’Almenara es prepara per a l’arribada dels mosquits i panderoles intensificant els tractaments

970

Aquest any també s’està fumigant contra el ‘mosquit de les paleres’

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Almenara a través de l’empresa adjudicatària Lokímica està intensificant durant aquests dies i amb l’arribada de la calor els tractaments contra els diversos tipus de mosquits que es van realitzant de manera periòdica, així com han començat a tractar-se els coneguts com ‘mosquits de les paleres’.

En aquest últim cas es tracta d’uns mosquits que poden arribar a provocar importants molèsties als veïns de les zones confrontants, especialment en la part alta del municipi, que és on hi ha més proliferació d’aquestes plantes, pel que com en exercicis anteriors s’actuarà en diverses ocasions per a poder controlar-los amb l’objectiu d’evitar o reduir al màxim les molèsties que aquestos mosquitets provoquen als veïns i veïnes de la zona.

mosquits19 1Al mateix temps, amb l’arribada de la calor, s’intensifiquen els tractaments contra els mosquits i mosquits tigres per part de l’empresa concessionària. Al mateix temps cal recordar que en cas de necessitat urgent l’empresa té autoritzat el tractament aeri, igual que en altres localitats pròximes.

D’altra banda des de l’Ajuntament d’Almenara també s’han intensificat el control i el tractament tant per a previndre com erradicar les possibles plagues d’altres insectes com és el cas de les panderoles.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací