L’Ajuntament d’Almassora reforça els treballs de desinsectació i desratització en el municipi

996

L’empresa Facsa reforça el servei en zona urbana i platja davant l’arribada de la calor

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Almassora i l’empresa concessionària del servei de clavegueram i aigua potable, Facsa, han reforçat aquests dies els treballs de desinsectació i desratització en diversos punts del nucli urbà. Les tasques complementen a les que tant la signatura com el consistori desenvolupen des d’el mes d’abril passat en altres punts del municipi per a previndre possibles plagues de cara aquest estiu.

En concret, aquests dies el personal de Facsa treballa als carrers Sant Ferran, Sant Enric, Constitució Espanyola, San Salvador, Trinitat, Sant Jaume i l’avinguda Castelló, en el nucli urbà, així com al carrer La Sénia i el camí Catalans en la zona de costa per a garantir la efictividad del tractament en tots dos espais.

El regidor de Serveis Públics d’Almassora, Joan Antoni Trenco, acompanyat per la responsable d’explotació de Facsa en el municipi, Patricia Agrasar, ha visitat la zona per a comprovar l’evolució de les tasques, que es desenvolupen de manera conjunta des de fa cinc anys tant per a evitar la proliferació de rosegadors i insectes com per a garantir l’adequada conservació de les instal·lacions.

Els treballs se sumen a la recent substitució del col·lector d’aigües residuals del carrer Boqueres d’Almassora. Una inspecció amb càmera de televisió a l’interior del recinte va detectar la deterioració de la instal·lació a conseqüència de la seua antiguitat, per la qual cosa la signatura va encarregar la substitució per a garantir el servei a l’entorn del grup Corell i els voltants d’aquest vial.

En aquest cas, l’actuació ha afectat 44 metres de conducció de formigó de 400 mil·límetres molt envellida pel pas del temps. Cal recordar que el col·lector en aquest tram discorre per la vorera a una profunditat de metre i mig. De no executar-se la substitució, l’entorn del carrer Boqueres, entre Nou d’octubre i el carrer Viver, podria patir problemes en la gestió d’aigües residuals.

L’actuació de l’antic col·lector per un tram de polietilé corrugat SN-8 de 400 mil·límetres assegurarà el funcionament del col·lector d’aigües residuals entre els pous de sanejament i, per tant, el servei en un entorn amb alta densitat de població.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací