L’aeroport de Castelló reprén aquest estiu els vols regulars amb la seua xifra rècord de 15 connexions setmanals

681

Les rutes s’activaran a partir del pròxim 1 de juliol amb destinació a Londres, Viena, Budapest, Bucarest, Katowice i Bilbao

Actualitat Diària

L’aeroport de Castelló es prepara per a reprendre el pròxim 1 de juliol els seus vols regulars, després de més de tres mesos suspesos per la crisi sanitària de la Covid-19.

L’aeroport operarà aquest estiu set rutes que connectaran amb sis destins, oferint un total de 15 freqüències setmanals, xifra rècord en la història de la infraestructura.

El consell d’administració de la societat pública Aerocas s’ha reunit aquest divendres sota la presidència del conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España. En la reunió s’ha abordat, entre altres temes, la reactivació dels vols regulars després de l’alçament de l’estat d’alarma i les restriccions associades a aquest.

El conseller ha destacat que, “pese al dur impacte de la pandèmia en el sector de l’aviació, l’aeroport de Castelló operarà la xifra de vols regulars més elevada des de la seua obertura al trànsit, amb el que la instal·lació exercirà un paper d’aliat del sector turístic en una temporada tan complicada com l’actual”.

Rutes

L’aeroport activarà a partir de juliol set rutes, gestionades per tres aerolínies (Wizz Air, Ryanair i Volotea), que connectaran amb els següents destins: Londres, Viena, Budapest, Bucarest, Katowice i Bilbao.

La primera ruta a arrancar serà la de Budapest (Wizz Air), dimecres que ve 1 de juliol, amb una oferta de dos vols setmanals. L’endemà, se sumen les connexions de Londres-Stansted (Ryanair) i Katowice (Wizz Air), totes dues amb dos vols setmanals. El 3 de juliol s’incorporen la nova de Viena i la de Londres-Luton, operades per Wizz Air i amb dues freqüències a la setmana.

El dia 11 s’estrena la nova connexió a Bilbao, operada per Volotea amb dos vols setmanals. Finalment, la data d’inici de la ruta de Bucarest (Wizz Air), amb tres vols a la setmana, està pendent que el Govern de Romania alce les restriccions als vols procedents d’Espanya.

La convergència de les set rutes suposarà que l’aeroport aconseguisca la seua màxima activitat des de l’obertura al trànsit, en oferir 15 freqüències setmanals, superant les 13 de l’estiu de 2019.

Mesures de seguretat

El conseller ha destacat que la represa dels vols regulars es produirà “oferint les màximes garanties de seguretat sanitària, tant per a passatgers com per a treballadors”.

En aquest sentit, ha recordat que l’aeroport ha implantat diverses mesures de seguretat, higiene i informació enfront de la COVID-19, com són: reforç de la neteja i desinfecció en zones comunes, mampares protectores en taulells i filtres de seguretat, senyalització de la distància de seguretat entre persones, dispensadors de gel hidroalcohólico, ús obligatori de màscares en la terminal o reforç de la informació als passatgers.

A més, sota la supervisió de Sanitat Exterior, s’implantaran controls de temperatura als passatgers.

Arcadi España ha expressat la seua confiança que “la reactivació dels vols regulars situe de nou a l’aeroport en una senda de creixement, després de l’aturada causada pel coronavirus”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací