L’Aeroport de Castelló participa en Ferien Messe de Viena per a consolidar les noves rutes aèries

510

Actualitat Diària

L’aeroport de Castelló ha reforçat la seua acció promocional en aquelles destinacions europees amb els quals hi ha connexió aèria amb l’objectiu fomentar la seua utilització i contribuir a la consolidació d’aquests mercats.

Així, Aerocas participa, al costat de Turisme Comunitat Valenciana i Introducing Castelló, en la Firen Messe de Viena, a fi de donar a conéixer entre els professionals del sector i el públic general la nova ruta que enllaçarà l’aeroport de Castelló amb la capital austríaca a partir del pròxim 30 de març.

El conseller de Aerocas Javier Gallego ha explicat que aquesta connexió “suposa una gran oportunitat per al sector turístic de Castelló, ja que obri una porta directa a un mercat emissor caracteritzat pel seu elevat poder adquisitiu”.

Gallego ha incidit en què la ruta, operada per l’aerolínia Wizz Air, està garantida durant un període de tres anys, “per la qual cosa treballarem de manera intensa i coordinada a fi d’aconseguir la consolidació de la pròpia connexió i del mercat austríac”.

El responsable de Aerocas també ha incidit en l’a posta realitzada per la companyia aèria “perquè la ruta a Viena seguisca un èxit, com demostra la seua decisió que en aquest primer any estiga operativa durant 30 setmanes, enfront de la previsió inicial de 22 setmanes”.

“Abastarà els temporades primaveral i estival. D’aquesta forma, permetrà canalitzar turistes austríacs al llarg d’un ampli període, contribuint així a la desestacionalització del sector”, ha afegit.

Javier Gallego ha avançat que s’estan preparant noves accions promocionals en uns altres dels destinacions europees amb connexió aèria amb Castelló. És el cas de Marsella, amb la qual hi haurà enllaç directe a partir del 14 d’abril. També s’estan planificant iniciatives dirigides als mercats polonés i hongarés “per a traure el màxim rendiment als connexions de Budapest i Katowice“.

Així mateix, el conseller de Aerocas ha ressenyat la importància de “continuar incidint en el mercat britànic”. “Hem d’aprofitar l’oportunitat que suposa disposar de dues rutes aèries entre Castelló i Londres, que ofereixen de manera conjunta fins a zinc freqüències setmanals i que possibiliten l’arribada de milers de turistes britànics al nostre territori”, ha afirmat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací