L’aeroport de Castelló adjudica les obres de l’hangar per al nou cicle formatiu

498

Actualitat Diària

La societat pública Aerocas ha acordat l’adjudicació de les obres de construcció de l’hangar destinat a la implantació de la nova Formació Professional de manteniment d’aeronaus, l’arrencada de les quals està programat per al pròxim curs 2021-2022.

L’obra ha estat adjudicada per un import de prop de 214.000 euros (IVA inclòs) a la UTE conformada per les empreses Projectes i Gestions Flor del taronger i Manterrain, amb un termini d’execució de tres mesos.

La instal·lació tindrà una superfície de 500 metres quadrats i anirà emplaçada al costat del centre de manteniment d’avions de la companyia Brok-air i l’hangar de l’escola de vol Panamedia.

El nou hangar acollirà els tallers de soldadura, mecànica i manteniment, on l’alumnat realitzarà pràctiques formatives. Allotjarà peces d’aeronaus de gran volum amb les quals l’estudiantat aprendrà les tasques de manteniment.

La directora general de Aerocas, Blanca Marín, ha explicat que amb l’impuls a la construcció de l’hangar “fem un nou pas per a la implantació de la nova FP en l’aeroport de Castelló, un projecte que s’emmarca en l’estratègia de diversificació que estem duent a terme i que suposarà una oportunitat de formació i ocupabilitat per al territori”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací