L’Aeroport de Castelló actua com a pàrquing d’avions i cerca guanyar-se la confiança de les aerolíenas

613

Actualitat Diària

Encara que l’Aeroport de Castelló ha perdut els seus vols corresponents als mesos de març i abril, quan a més s’esperava l’inici d’algunes operatives emmarcades en la temporada estival, la seva activitat continua sent intensa malgrat no comptar amb les operacions programades.

La infraestructura àrea situada a Vilanova d’Alcolea fa de ‘pàrquing’ d’avions durant aquestes setmanes. Es tracta de 13 avions que s’han quedat fora de servei a conseqüència de l’aturada aèria a conseqüència de la crisi sanitària provocada pel coronavirus.

En els primers dies van arribar a Castelló avions de la valenciana Air Nostrum, Ibèria i de la mallorquina Alba Star.

D’altra banda, en la infraestructura hi ha altres 10 naus pertanyents a una empresa privada que s’encarrega del desmuntatge d’avions per a donar-los una sortida comercial.

El fet que les aerolínies apostin per Castelló per a descansar davant la limitació aèria provoca que des de Aerocas el valorin de forma “molt positiva per la confiança que dipositen i per la utilitat que donem”. A més, l’Aeroport de Castelló no descarta que arribin alguns avions més en els pròxims dies.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací