Labora ofereix una oportunitat laboral a 900 joves de la Comunitat Valenciana

468

Actualitat Diària

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació, Labora, ha publicat el llistat (consultar aquí) d’entitats beneficiàries de les ajudes emmarcades dins del pla Avalem Joves Plus, que permetrà la contractació de persones joves aturades menors de 30 anys.

En total, Labora subvenciona a 499 ajuntaments i 35 mancomunitats en tot el territori de la Comunitat Valenciana, la qual cosa els permetrà oferir ocupació a al voltant de 900 persones. Els contractes seran a jornada completa durant un període de dotze mesos.

Per a formar part del procés de selecció, les persones interessades han d’estar donades d’alta en Labora i complir amb els requisits o perfils que sol·liciti cada entitat local. Des de Labora es realitzarà un sondeig amb les persones candidates i enviarà els perfils preseleccionats a cada ajuntament, que serà qui realitzi la selecció final.

Un pla integral per a joves

Avalem Joves és el pla integral de formació i ocupació per a joves, una estratègia del Consell de la Generalitat -finançada pel Fons Social Europeu– amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat de les persones joves.

L’estratègia de Labora contra l’atur juvenil, recolzada per la Conselleria d’Economia, està composta per actuacions de caràcter transversal en matèria d’orientació, formació i ocupació. Entre les mesures de foment de l’ocupació destaca el programa Avalem Joves Plus, que subvenciona la contractació de joves en corporacions locals.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací