La Conselleria de Sanitat licita les obres del nou Hospital de Dia de Xàtiva

481

Actualitat Diària

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat la licitació de les obres del nou Hospital de Dia i el servei d’oncologia de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva.

Les obres que es duran a terme consisteixen en una reforma completa d’un espai situat al costat de les urgències de l’hospital, que en aquest moment es troba sense ús específic.

L’hospital compta ara amb un servei d’hospitalització de dia i un servei d’oncologia i hematologia que estan situats en la sisena planta,. Amb les obres, es millorarà la prestació assistencial d’aquests serveis en millorar les instal·lacions. A més, la superfície del futur Hospital de Dia és de 840 m.

Per a això, la Conselleria de Sanitat invertirà més de 1,2 milions d’euros i s’estima que el termini d’execució de les obres sigui de 8 mesos, per la qual cosa està previst que a la fi de l’any que ve hagin finalitzat les obres.

Quant al servei d’oncologia, disposa dels espais necessaris per a donar resposta assistencialment, com és admissió, extracció sanguínia, sala d’espera intermèdia, 4 consultes d’oncologia, control i administració de tractaments. A més, comptarà amb 34 llocs per a tractament: 25 en butaques i 9 llits, una d’elles aïllada.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací