La Xarxa CdT de Turisme llança el programa ‘Tornar millors’ amb nous cursos per al sector

587

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana ha posat en marxa a través de la Xarxa de Centres de Turisme (CdT), un nou programa de formació que, sota el lema ‘Tornar millors’, ofereix cursos ‘online’ gratuïts i pensats específicament per a la qualificació professional en aquest moment de menys activitat turística.

El programa, vigent de novembre a desembre de 2020, va dirigit al sector turístic de la Comunitat Valenciana, en totes les seves branques, i abasta temes que van des del ‘management turístic’, gestió de crisi per la COVID-19, lideratge i motivació a través del ‘coaching’, idiomes i seguretat i higiene, entre altres.

Per al secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, “aquest programa neix per a fer costat al sector turístic que està sent durament colpejat per la pandèmia i manté la seva activitat en mínims”.

“El nostre objectiu és acostar la formació i la qualificació professional en aquests moments de parèntesis, perquè puguem tornar al ple rendiment millors i amb noves eines que ens ajudin a remuntar amb èxit”, ha assenyalat.

Colomer ha recordat que “les ganes de viatjar i la confiança en la seguretat dels espais turístics professionals continuen vives en la societat” i que “el turisme continuarà sent motor econòmic, encara que probablement les seves coordenades i les competències professionals que exigirà, no seran les mateixes, per la qual cosa hem de continuar formant-nos de la mà d’una xarxa, com la Xarxa CdT, que ens ofereixi garanties i professionalitat”.

Curs sobre ‘management’ turístic

El curs sobre ‘management turístic’ inclou cinc seminaris ‘online’ de 2 hores de durada cadascun, dirigits a personal directiu i comandaments intermedis d’empreses turístiques, a més del personal de l’àrea comercial. Aquest mòdul es realitza en coordinació amb la Universitat d’Alacant. Cada seminari és independent i per tant l’alumne o alumna pot realitzar només el que li interessi.

El curs inclou el mòdul de ‘Promoció i Distribució hotelera: si ningú et veu, no existeixes’, que tindrà lloc aquest dimarts, 3 de novembre, de 17 a 19 hores.

El mòdul de ‘Revenue en Hotels’ se celebrarà el 10 de novembre de 17 a 19 hores. També hi haurà un seminari sobre ‘Models de revenue, el cas de les companyies aèries i de rent a car’ el 17 de novembre en el mateix horari.

Així mateix, aquest mòdul comprèn a més els cursos sobre “Revenue en Aliments, begudes i spa” el 24 de novembre, “Revenue en apartaments turístics i hotels” l’1 de desembre, tots dos en horari de 17 a 19 hores.

Formació per a restaurants i sector MICE

Aquest nou programa de la Xarxa CdT inclou, a més, un curs de 50 hores sobre ‘Gestió econòmica per a restaurants’, que tindrà lloc del 16 de novembre al 30 de desembre. A més, hi haurà un esdeveniment ‘online’ dedicat al sector MICE de 8 hores de durada, que se celebrarà del 23 de novembre al 15 de desembre.

Cursos enfocats a gestionar la crisi la COVID-19>

El programa també ha tingut en compte la gestió de crisi i oferirà el 4 de novembre, d’11 a 13 hores, un seminari ‘online’ sobre ‘La viabilitat de les empreses turístiques davant la COVID-19: la segona oportunitat’, dirigit a professionals d’empreses d’espectacles i festivals, pubs, sales de festa, discoteques, salons d’esdeveniments, bingos, pubs i cafès.

Un altre curs sobre ‘Gestió del canvi’ tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 de desembre, dirigit a comandaments intermedis i personal de l’àrea comercial i de màrqueting d’empreses turístiques. Del 17 de novembre al 15 de desembre, se celebrarà el seminari ‘Coaching personal per al sector turístic’, de 10 hores de durada.

Mòduls d’idiomes i de seguretat i higiene

Així mateix, el programa inclou un mòdul d’idiomes, que comprèn anglès, francès, holandès i alemany, amb horari completament flexible perquè l’alumne o alumna pot accedir a la plataforma ‘online’ en l’horari que consideri.

Finalment, el programa ‘Tornar millors’ inclou a més formació específica sobre ‘Neteja de pisos en hotel’, ‘Com millorar el control de la teva cuina’ o ‘Animació turística’, així com de seguretat i higiene en el curs ‘Manteniment d’instal·lacions enfront de la legionel·la’.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací