La Vall d’Uixó preveu la compra de 20 jupetís antibales i un vehicle híbrid per a la Policia Local

1640

Actualitat Diària

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, Javier Ferreres, ha anunciat la compra de 20 jupetís antibales i un nou vehicle híbrid per a la Policía Local amb el pressupost municipal que s’aprovarà en els pròxims dies, amb l’objectiu de “seguir aquest any implementant millores en el servei, que en aquesta legislatura ha experimentat un canvi evident en quant a la dotació i amb un model més proper”

Amb l’adquisició del vehicle híbrid “reaformem la nostra aposta per la mobilitat sostenible i el respecte al medi ambient”. Així, aquest nou model serà de major tamany que l’elèctric i “podrà utilitzar-se per a altres serveis i no sols patrullar”. El cotxe s’alimenta amb gasolina i bateria elèctrica, que es carrega mentre està circulant “i pel casc urbà pràcticament el 10% de les vegades funciona amb bateria”.

Cal remarcar que en tres exercicis econòmic el actual equip de govern haurà adquirit tres vehicles nous per a la Policia Local: 4×4, elèctric i aquest híbrid. A més, també d’ha augmentat la flota amb dues motocicletes i tres bicicletes elèctriques.

Per altra banda, Ferreres també ha assenyalat que aquest any s’adquirirà una nova furgoneta per a l’Agrupació de Protecció Civil, que es suma al 4×2 comprat l’any passat “perque els voluntaris necessiten disposar dels millors mitjans per a dur a terme la seua labor altruista, que va més enllà d’estar en actes festius o esportius”.

En quant als 20 npus jupetís antibales, l’edil ha indicat que actualment l’estat espanyol “està en alerta 4 i es recomana que tots els agents de policia que patrullen ho fajan amb jupetí antibales”. Amb aquest material, més els 8 jupetís que ja s’han comprat aquesta legislatura i els dos que n’hi havia anteriorment, més de la meitat de la plantilla tindrà  jupetí propi.

L’Ajuntament també ha obert ara el procés de selecció per a 4 places en propietat d’agent de Policia Local (tres per oposició lliure i una de mobilitat), el que suposa “una millora en el servei fonamental que presten, sobretot a nivell d’estructura i consolidació de la plantilla, per que acaba amb la situació d’interinitat amb la que hem estat convivint durant molts anys”

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací