La Vall d’Alba ja presenta portada per a les festes patronals 2019 amb l’obra ‘Els ulls de la nostra festa’

1010

El jurat, format per membres de la corporació municipal i la futura reina de festes, ha escollit el disseny d’Albert Renau

Actualitat Diària

L’obra ‘Els ulls de la nostra festa‘ ha sigut el disseny escollit per il·lustrar la portada de la programació de les festes patronals 2019 de la Vall d’Alba, que començaran al 23 d’agost i acabaran l’1 de setembre. L’alcaldessa de la localitat, Marta Barrachina, ha anunciat el guanyador després de valorar conjuntament el dissenys rebuts per la convocatòria d’aquest any. Així doncs, el jurat format per membres de la corporació musical i per la futura reina de festes han escollit com a guanyador a l’artista Albert Renau, qui ha destacat per “la seua gran qualitat artística”.

cartell festes vall d'alba 2019La portada d’aquest any ha sabut fusionar en un mateix concepte l’imatge d’un bou amb l’església parroquial, dos dels símbols que representen aquestes festes de la Vall d’Alba dedicades a San Joan Bautista i a la Immaculada Concepció. A més a més, segons paraules de la corporació municipal: “Sobreix per la seua delicadesa i plasticitat, gràcies a la combinació dels tocs en aquarel·la amb els quals ha sigut rematada l’obra”. El guanyador passarà a formar part de la història de la Vall d’Alba i rebrà un premi en metàl·lic de 300 euros.

El jurat ha estat format per membres de la corporació municipal i la próxima reina de les festes, Lara Mas Edo. La reina gaudirà de la nit on serà coronada màxima representant dels festius juntament amb les seues dames d’honor: Nerea Alba Traver i Shakira Mampelgarcia. Aquesta comitiva gaudirà de la companyia de les nenes: Elena Montoliu Gual, Balma Mateu Traver, Ariadna Valverde Ibáñez, Yasmin Sekkoumi Ait Bahcine, Janira Prades Capdevila y Ainhoa Vicent Monfort, qui formen part de la cort d’honor infantil.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací