Els tècnics de la selecció valenciana de gimnàstica volen convertir Castelló en seu habitual de jornades de tecnificació

789

El cos tècnic ha considerat que el Sindical és “la millor instal·lació del territori valencià” després de la reforma que es va fer aquest estiu

Actualitat Diària

Els passats 3 i 4 de gener va tenir lloc la primera concentració de l’any de la selecció de gimnàstica de la Comunitat Valenciana. Les 15 gimnastes es van reunir al pavelló del Sindical, on van portar a terme una jornada de tecnificació i perfeccionament. Tradicionalment, aquestes trobades tenien lloc a altres ciutats al no disposar Castelló d’una instal·lació amb fossat per a que les esportistes milloren la tècnica de manera segura.

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha destacat aquest fet: “Les sensacions dels tècnics han sigut molt bones i ens han comunicat que volen continuar fent aquestes trobades de tecnificació a Castelló perquè consideren que és la millor instal·lació del territori valencià. Per tant, des del Patronat d’Esports estem satisfets que les actuacions que realitzem siguen útils tant per a Castelló com per a la resta d’esportistes valencianes”.

El Club Gimnàstic La Plana aporta tres gimnastes a la selecció valenciana, composta a més per esportistes del Club Gymval (València), Club el Pastoret (Alcoi), Club Gimnasia Villarreal i Club Gimnàstic Betxí.

El Patronat d’Esports va invertir aquest estiu 183.700 euros (IVA inclòs) en la remodelació del pavelló Sindical. La principal actuació ha comportat la realització d’un fossat homologat d’1,5 metres de profunditat, recobert amb daus d’escuma que permeten esmorteir les caigudes de les gimnastes. Aquesta millora permet a les esportistes realitzar figures més arriscades al comptar amb la protecció adequada. També es va obrir una sala d’espills, es van rehabilitar tots els vestuaris (quatre per a les esportistes, un per a l’àrbitre i un altre destinat a infermeria i sala de massatges i fisioteràpia), es va canviar l’orientació de la porta d’accés i es va fer un nou accés per a tasques de manteniment.

El pavelló Sindical abans estava destinat a partits de futbol sala principalment i les xiques de la gimnàstica compartien el pavelló de Chencho amb altres equips de futbol sala. Es va decidir fer una permuta per diverses raons: el paviment del Sindical s’haguera d’haver substituït per continuar suportant les exigències del futbol sala, mentre que es pot utilitzar perfectament per a la pràctica de la gimnàstica; a més, per qüestions organitzatives és millor que  les pistes de futbol sala estiguen juntes a una mateixa instal·lació; un tercer motiu seria que les grades del Sindical tenen capacitat per acollir més espectadors, i les competicions de gimnàstica tenen un gran èxit d’assistència de públic.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací