La Ruta de la Tapa de Vila-real obri les inscripcions als restaurants per a la seua edició de 2020

597

Actualitat Diària

La Regidoria de Turisme prepara una nova edició de la Ruta de la Tapa, la catorzena, que aquest pròxim any se celebrarà durant les setmanes prèvies a les festes patronals de Sant Pasqual. Després de l’avançament de dates de la passada edició a petició dels restauradors, en 2020 la Ruta de la Tapa reprén el calendari d’anys anteriors i se celebrarà del 16 d’abril al 10 de maig.

El regidor de Turisme, Diego Vila, ha mantingut una trobada amb empresaris del sector per a planificar la XIV Ruta de la Tapa i s’ha obert ja el termini perquè els establiments interessats puguen inscriure’s fins al 31 de gener de 2020. Les inscripcions es poden realitzar a través del correu vilareal@touristinfo.es o directament en l’Oficina de Turisme. En la passada edició, van participar en la Ruta de la Tapa un total de 26 bars i restaurants de Vila-real, amb un balanç de 20.374 tapes servides i un volum de negoci de 61.122 euros.

Els restaurants podran oferir, com cada any, una tapa de lliure elecció i una altra el principal ingredient de la qual siga la taronja i els comensals disposaran dels habituals ‘tapaportes’ per a segellar-los en cada establiment i participar en el sorteig de diferents premis. A més de la votació que realitze el públic participant a través dels ‘tapaportes’ i que determinarà els premis del jurat popular, els establiments se sotmetran a la valoració del jurat professional els dies 24 i 25 de març. El lliurament dels premis de la XIV Ruta de la Tapa es realitzarà el 3 de juny a la Casa dels Mundina.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací