La Regidoria de Cultura de l’ajuntament programa quatre funcions de circ als carrers de Castelló

1116

El quart festival de ‘Nadal de Circ’ se celebrarà el dijous i divendres, 3 i 4 de desembre

Actualitat Diària 

La Regidoria de Cultura, encapçalada per Verònica Ruiz, ha programat la quarta edició del ‘Nadal de Circ’ per als dies 3 i 4 de gener a la Plaça Major i a la Plaça del Mercadet. “Un any més els castellonencs i les castellonenques podran gaudir d’una proposta de teatre al carrer per a tots els públics, en un ambient festiu i nadalenc”, ha celebrat Ruiz.

Aquest any un total de quatre obres teatrals faran gaudir a majors i menuts, i a totes les famílies que vulguen apropar-se al centre de la ciutat a partir de les 17.00 hores. D’una banda, el dijous 3 de gener comença la companyia ‘La Raspa’ amb l’obra “Catapum”, un espectacle en què els personatges Torri di Chous i Richi di Chous, intentaran no fer ‘Catapum’ mentre empren disciplines circenses de diàbolos, equilibris, malabars i acrobàcies. A continuació, a les 18.00 hores, la companyia ‘A tiro fijo’ representarà ‘S’ombra’, amb trapezistes a vol, llançaments de ganivets, combinades amb equilibris acrobàtics i la manipulació d’objectes

 D’altra banda, el divendres 4 de gener a les 17.00 hores actuarà ‘Cia Recortable’ amb l’obra ‘Bambalina i el circ’, una representació en què amb únicament el personatge Bambalina i el seu carromato i el seu tricicle faran gaudir a grans i menuts. Finalment, a les 18.00 hores les famílies podran gaudir de malabars, màgia, monocicles, equilibris i, sobretot, molt d’humor, amb l’última obra, ‘Set up’ de ‘Los Barlou’.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací